Alla inlägg den 20 januari 2013

Av Marcus Johansson - 20 januari 2013 23:41

tjo tjo:)

hehe sitter tittar på vart man kan resa :)
har tittat över allt nu va det kostar så:)
men funderar på att dra till min far ett tag :)
är ju ganska billigt dit en då:P
 

Av Marcus Johansson - 20 januari 2013 18:46

tjo tjo fan

såg nyss en film som är otroligt bra,

tycker ni ska se den med :)
 
kan berätta lite om den !!

Charlie St Cloud  är en sjöman som vinner ett professionellt båtliv lopp på sin segelbåt, Splendid Splinter, tillsammans med sin yngre bror Sam . Han får därefter en segling stipendium till Stanford University. Charlie utexaminerade från Winslow High School och efter att få hem från sin examensceremoni, lovar Charlie Sam att de kommer att träna baseboll ihop varje dag tills han lämnar för Stanford, vid solnedgången när "Baileys Yacht Club" ceremoniella kanoner ljud. Senare på natten, var Charlie skulle gå till en examensfest med sina vänner, men hans mor Claire  gör honom barnvakt Sam medan hon plockar upp en annan skift på sitt jobb som sjuksköterska. När Sam titta på tv, försöker Charlie att smyga ut och gå till festen. Men han fångas av Sam när han vänder sina strålkastare på, och Sam frågar Charlie att köra honom till sin vän Tommy hus att titta på Red Sox spelet. Vid första Charlie vägrar, men ger i när Sam gör komplimanger om hans bil. Under körning, Charlie och Sam talar om Charlies avgång och HorsePlay tills de hamnar i en dålig bilolycka i en korsning. Deras bil är bak slutade med en SUV, tvingar dem in i banan av en Mack lastbil i en T-bone kollision. I mörkret under en out-of-kroppen-upplevelse, Charlie kramar en svårt sårad Sam och försöker försäkra honom om att allt kommer att bli bra när han tar på sig skulden för sina handlingar. Att veta att hans skador är livshotande, frågar Sam Charlie att aldrig lämna honom ensam igen, säger att om han gör det, kommer de alltid att vara tillsammans som bröder. Precis när Charlie lovar att de kommer alltid att vara tillsammans, en sjukvårdare vid namn Florio Ferrente upplivar Charlie,

som snyftar i skräck när han inser att Sam har fallit för hans sår och dog i hans armar. På Sam begravning, driver en förkrossad Charlie av efter att det inte går att sätta Sams baseball handske i graven. Efter en förtvivlad går genom närliggande skogen, finner Charlie Sams ande och upptäcker att Sam kan interagera med honom på det fysiska planet. Efter deras återförening, uppfyller Charlie Sam sista önskan genom att träna baseball med honom varje dag vid solnedgången, i kanjonen, efter ljudet av kanonerna.
Fem år senare, är Charlie, som gav upp sin stipendium och sorgsen över Sams förlust, nu vaktmästare på Waterside kyrkogården. Under en resa till stan, besöker Charlie båten hamnen och möter Tess Carroll , en sjöman som är planerad att segla solo runt om i världen.

Följande dag, kör Charlie i Florio Ferrente den sjukvårdare som räddade hans liv. Ferrente är döende i cancer och frågor Charlie om han någonsin undrar varför han räddades och berättar för honom att det finns en anledning till hans gåva. Charlie återvänder till kyrkogården och finner Tess skadade tenderar sin fars grav. Han tar henne tillbaka till hans hem för att lappa upp henne och de utvecklar en relation. Samtidigt börjar Sam att känna att han öppet håller raderas från existens som ett säkert tecken att Charlie är glömmer honom när Charlie kommer för sent till sitt spel av fångst. Men följer Tess Charlie och han förklarar för henne att ju mer han är i hennes värld, desto mindre kan han vara i Sams.


Senare upptäcker Charlie att Tess hade försvunnit medan segling genom en storm några dagar tidigare, avslöjar att Charlie kunde se henne precis som han kunde Sam. Ferrente hustru Carla kommer till Charlie och berättar för honom att Ferrente hade dött den föregående natten och ge honom hans St Jude medalj som han bar natten Charlie återupplivades. Charlie undersöker hänge. Efter en av de kvällar Charlie och Tess har tillsammans leka kurragömma. Tess sticker en lapp på dörren som säger "kom hitta mig" med en teckning av en båt under.

Senare i berättelsen ses detta som hennes be Charlie för att hitta henne efter stormen har tvättat henne på stranden men hon är döende. Det är då som Charlie inser att Tess inte är död och att han måste hitta henne för att rädda hennes liv

 

Presentation


Hejsan, heter Marcus Johansson, är 21 år bor i kristinehamn.
jag älskar att röra på mig åker väldigt mycket inlines har stort intresse på att alltid hitta på nya saker :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards